Foto: facebook/Renato Usatîi

Usatîi, amenințat că va înfunda pușcăria: Condamnați-mă pe viață, datoria mea față de popor e să scap Moldova de „kulioace” 

Renato Usatîi este amenințat că va fi condamnat la 15 ani de pușcărie în Rusia pentru că nu îl susține pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale, ci poartă negocieri în acest sens cu Maia Sandu. Declarația a fost făcută de catre liderul Partidului Nostru în cadrul unei conferințe de presă.

“Sunt ameninţat că voi fi condamnat la 15 ani de puşcărie dacă nu-l voi susţine pe Igor Dodon. Cum şi cine s-a gândit că eu pot fi şantajat şi distrus, dacă acest lucru nu s-a întâmplat în 42 de ani de când trăiesc? Nimeni nu va reuşi acest lucru”, a declarat Usatîi.

Totodată, Renato Usatîi a făcut apel către forțele externe rusești să renunțe la intențiile de a-l convinge să treacă de partea lui Igor Dodon, în defavoarea Maiei Sandu.

“Condamnați-mă și pe viață, dar acum, datoria mea față de popor e să scăpăm țara de “kulioace” (Dodon), care reprezintă corupția. Dacă aveți nevoie de kulioace, luați-le vouă”, adaugă Usatîi.

Amintim că, candidata PAS, Maia Sandu, care a ieșit pe primul loc în urma scrutinului prezidențial din 1 noiembrie,  a avut o primă discuție cu candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi. Luni, ei vor prezenta modalitatea prin care se va ajunge la dizolvarea Parlamentului.

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ieșit pe primul loc la alegrile de duminică, va fi susținută, în turul doi, de patru foști contracandidați din turul întâi al scrutinului prezidențial. Este vorba despre Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu.

Dosar Media

Ai o noutate?