Octavian Țîcu: vreau să vă aduc o veste minunată – în zece zile scăpăm de Dodon

Președintele Partidului Unității Națioanle, Octavian Țîcu, a delcarat în cadrul unei conferințe de presă că aseară, a avut o întrevedere cu lidera PAS, Maia Sandu. Așadar, Țîcu a declarat mai în glumă, mai în serios că are o veste ”minunată” și că în zece zile Republica Moldova ”scapă de Dodon”.

”Ne-am exprimat susţinerea pentru candidatura ei şi am stabilit principiile de colaborare în privinţa acţiunilor pe care le avem de făcut în această campanie. Vă aduc o veste minunată, în zece zile scăpăm de Dodon. E adevărat că nu va fi la fel de interesant, ”Kulioace” nu vor mai fi. Acum chiar îmi doresc ca cetăţenii să voteze o femeie preşedinte al Republicii Moldova, iar peste patru ani să voteze un preşedinte unionist”, a declarat Ţîcu, subliniind că nici Maia Sandu şi nici Igor Dodon nu reprezintă idealul de întregire, dar este o diferenţă mare între cei doi.

În acest context, Octavian Ţîcu îndeamnă susţinătorii săi, alegătorii care l-au votat în primul tur, să o voteze pe Maia Sandu. De asemenea, liderul PUN a declarat că a transmis echipelor teritoriale ale PUN să colaboreze cu echipele PAS.

Dosar Media

Ai o noutate?