Colaj: Dosar Media

Vor fi proteste dacă va câștiga Igor Dodon? Ce spune Andrei Năstase

Republica Moldova are nevoie de stabilitate, declară candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de președinte, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni televizate.

Pus în situația să răspundă dacă va ieși la protest în cazul în care va câștiga Igor Dodon, Andrei Năstase a spus că nu este nevoie să organizăm proteste.

”Dacă va câștiga pe bune, Doamne ferește, nu vom avea ce face. Dacă va fi fraudă, bineînțeles că vom contesta. Noi toți avem obligația să apărăm votul până la alegeri și în momentul producerii lui. Să nu mai fie nevoie după să ieșim în stradă, să protestăm”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii ”Puterea a patra ” de la N4.

Candidatul la prezidențiale a mai adăugat că Republica Moldova nu are nevoie de un nou ”7 aprilie”.

”Noi nu avem nevoie decât de pace, de stabilitate. Trebuie să luptăm în perioada care a mai rămas, ca Dodon să fie trimis în istorie”,  spune Năstase.

Amintim că, Renato Usatîi, candidatul Partidului Politic ”Partidul Nostru” la funcția de președinte al Republicii Moldova l-a acuzat pe Andrei Năstase că ar fi în cârdășie cu Igor Dodon. Ba mai mult, ar fi gata să facă coaliție după alegeri cu PSRM, întrucât înțelege că în cazul anticipatelor, PPDA nu va accede în Parlament. Năstase  infirmă opinia lui Usatîi și spune că nu face jocul nimănui.

Citește și:Usatîi îl acuză pe Năstase că face jocul lui Dodon la prezidențiale – iată motivul

Dosar Media

Ai o noutate?