Foto: facebook/PAS

PAS, după anunțul democraților că părăsesc alianța cu PSRM: Dodon a rămas singur și a suferit un eșec lamentabil

După ce Partidul Democrat a anunțat că în scurt timp își va retrage miniștrii din Guvernul Chicu, Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție, menționând că Igor Dodon “a suferit un eșec lamentabil” și a rămas de unul singur.

„Nimeni și nimic nu poate opri voința poporului de schimbare. Dodon a rămas singur. Presiunile, șantajul, amenințările, minciunile și banii murdari nu mai ajută. Dodon a fost părăsit de toți și este tot mai slab și mai disperat. Nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu un personaj toxic, iresponsabil, corupt și mincinos. Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eșec lamentabil, așa cum este soarta tuturor regimurilor care își bat joc de oameni”, se arată în comunicatul Partidului Acțiune și Solidaritate.

Amintim că astăzi, Partidul Democrat din Moldova a anunțat că își retrage membrii săi din Guvernul Chicu și invită partidele parlamentare la discuții pentru a constitui un nou cabinet de miniștri. Anunțul a fost făcut de liderul PDM, Pavel Filip, după ședința biroului executiv lărgit al Partidului Democrat.

”Republica Moldova a ajuns la un moment de cotitură. PDM își reiterează apartenența la valorile europene și social-democratice. PDM consideră că după doi ani de instabilitate politică, alegerile parlamentare anticipate ar fi o catastrofă pentru întreaga țară. PDM este consecvent în deciziile sale. Am asigurat mereu echilibru pe scena politică și vom menține neutralitatea în alegerile prezidențiale. Îndemnăm membrii și susținătorii noștri să voteze conform valorilor pe care le împărtășesc ” a declarat pavel Filip.

Totodată el a anunțat că imediat după învestirea în funcție a noului președinte ales, PDM își va retrage membrii din Guvernul condus de Ion Chicu.

Dosar Media

Ai o noutate?