Foto: a-tv.md

Dodon vrea să scape de Guvernul Chicu și o acuză pe Maia Sandu că nu vrea să-și asume guvernarea

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, se pare că, recunoaște faptul că Moldova e într-o criză totală. Astfel, acesta o acuză pe Maia Sandu că nu vrea să-și asume guvernarea. Respectiv, e gata ca socialiștii să voteze pentru un guvern numit de Sandu.

”În altă ordine de idei, am discutat despre situația politică din țară. Deputații socialiști au luat act de refuzul Maiei Sandu de a-și asuma guvernarea țării, calificând această poziție fie o trădare a propriilor săi alegători, fie o frică de a-și asuma guvernarea țării în perioada crizei pandemice. Totodată, fracțiunea PSRM și-a exprimat disponibilitatea să susțină în continuare un Guvern propus de Maia Sandu, cu condiția că acesta va fi format din oameni profesioniști”, scrie Dodon.

Amintim că Maia Sandu a declarat că votarea unui Guvern se decide în Parlament și nu la Președinție. Totodată, a menționat că nu crede în buna intenție a lui Igor Dodon și PSRM, respectiv atunci când socialiștii au decis demiterea Guvernului Sandu, s-a văzut clar că aceștia nu sunt interesați în reformarea justiției și eradicarea corupției.

Citește și: Igor Dodon a părăsit vila de la Condrița – unde va locui acum

 

Dosar Media

Ai o noutate?