Culmea! Dodon vrea scuze publice de la Maia Sandu, CSJ și Curtea de Apel Chișinău – pe poziții diferite

În data de 14 decembrie, Curtea Supremă de Justiție a hotărât, că urmează a fi restituită spre rejudecare la Curtea de Apel Chișinău cauza în care Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu de fals în declarații.

CSJ a hotărât că „Se admite recursul depus de Igor Dodon, se anulează încheierea din 9 decembrie 2020 a Curții de Apel Chișinău și se restituie spre rejudecare cauza, în același complet de judecată”.

Așadar, deși în data de 9 decembrie, examinând recursul depus de Igor Dodon prin intermediul reprezentantului cu drept de vot consultativ Nicolae Fomov, cu privire la constatarea ca fiind false, defăimătoare, calomnioase şi denigratoare declarațiile expuse de către Maia Sandu în cadrul unui briefing din 13 noiembrie 2020 și împotriva încheierii din 9 decembrie 2020 a Curții de Apel Chișinău, prin care acțiunea în contencios administrativ înaintată de Igor Dodon a fost declarată inadmisibilă, Curtea Supremă de Justiție a trimis dosarul a rejudecare.

Menționăm că, Igor Dodon, vrea scuze publice de la Maia Sandu, după ce președintele ales a venit cu mai multe declarații acuzatorii în adresa președintelui în exercițiu.

Dosar Media

Ai o noutate?