Zelenski şi-a vândut celebrul hanorac – Suma pe care a obţinut-o, la Londra

La Londra, celebrul hanorac al președintelui Volodimir Zelenski a fost vândut la o licitație organizată de strângere de fonduri pentru Ucraina, pentru suma de 90.000 de lire sterline.

Înainte de începerea licitației, prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a cerut să se liciteze pe scară largă, întrucât acest hanorac ar trebui să coste mult mai mult decât prețul de pornire, de 50.000 de lire sterline.

În timpul licitației, Zelenski a ținut un discurs prin intermediul unei platforme de streaming video și a lăudat Marea Britanie și pe „Brave Boris”, care l-a vizitat anterior la Kiev. La rândul său, Boris Johnson, cel care a condus licitația, l-a numit pe președintele ucrainean „unul dintre cei mai incredibili lideri ai timpurilor moderne”. În cele din urmă, preţul de achiziţie al hanoracului a fost aproape dublu faţă de cel de pornire, 90.000 de lire sterline, scrie The Telegraph.

Alte obiecte cre au fost vândute în cadrul licitației de la Casa Christie’s au fost, între altele, inclusiv un cocoș de ceramică oferit lui Boris Johnson în timpul plimbării sale cu Volodimir Zelenski luna trecută, pe străzile capitalei Ucrainei.

Turcan Ana

Ai o noutate?