Foto: Dosar Media

Voronin: dacă Dodon câștigă al doilea mandat, îi va rezolva problemele lui Șor

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune că fostul democrat Vladimir Plahotniuc mai este influent în politica din Moldova, confirmând astfel spusele președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, potrivit căruia Plahotniuc are zilnic mai multe întâlniri cu politicieni moldoveni și intermediari ai lui Igor Dodon, pentru a continua să influențeze procesele politice din țara noastră.

“Păi, cine a înaintat-o pe Violeta Ivanov? Ce, Șor a înaintat-o? Șor a primit indicații s-o înainteze. Indicații de la Plahotniuc, de la cine altcineva”, a declarat Voronin la emisiune TV.

Mai mult, liderul PCRM dă de înțeles că ar exista o înțelegere între Ilan Șor și Igor Dodon, argumentând totodată de ce Șor nu a mai făcut alte dezvăluiri în adresa lui Dodon, după amenințările cu “renumita geantă neagră”.

“Interesele. Banii sau au o înțelegere că dacă Dodon mai primește un mandat, o să facă tot ce-i posibil ca să hotărască problemele lui Șor”, a adăugat Voronin.

Menționăm că zvonurile precum că Igor Dodon ar negocia cu Ilan Șor, sunt tot mai dese în ultima perioadă. Se vehiculează că ar fi vorba eventual și de o coaliție nedeclarată în Parlament în cazul unor alegeri anticipate. Informații, de altfel, negate de către preșdintele Igor Dodon.

Dosar Media

Ai o noutate?