Foto: ft.com

Vladimir Putin, ar fi fost operat de cancer – există și un plan de înlocuire

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, ar fi fost operat de cancer. Liderul de la Kremlin ar fi fost internat de urgenţă, iar intervenţia a fost încredinţată unor specialişti supuşi verificărilor pe mai multe niveluri. Există şi un „plan de înlocuire”, cu durata de 10 zile.

Sunt câteva detalii, confirmate de surse informate, cu privire la presupusa internare şi intervenţie la care ar fi fost supus Vladimir Putin, indicat ca suferind, se pare, de cancer, scrie mediafax.ro.

„Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, preşedintele rus a fost dus degrabă la clinică. Era noapte, era foarte bolnav”, spun sursele.

Amintim că liderul de la Kremlin a lipsit la meciul de hochei din cadrul Festivalului Național de la Soci, unde Vladimir Putin era așteptat. Președintele rus a lipsit de la partida la care participă de obicei oficialii de top, oligarhii, liderii de securitate și celebrități. În schimb, acesta a transmis un video, însă fața sa a atras atenția tuturor.

Vladimir Putin a fost așteptat să joace în meciul de hochei de la Soci, dar nu și-a făcut apariția la eveniment. Liderul de la Kremlin a transmis un mesaj video, în care s-a putut observa cu ochiul liber că ar avea pete negre pe față, acoperite de machiaj, lucru care denotă faptul că președintele rus ar avea probleme mari de sănătate. Liderul ar fi oferit explicația pentru absența sa de la meci.

„De obicei, această dată era salvată în calendarul său. Cu siguranță, ceva nu este în regulă, iar din acest motiv nu a participat”, spune o sursă din Rusia pentru The Sun.

Conform investigațiilor recente ale unor jurnaliști ruși, Vladimir Putin ar fi în permanență înconjurat de medici.

Turcan Ana

Ai o noutate?