Captură video: facebook/bercut

VIDEO// Un bărbat beat, prins de agenții de pază după ce a spart o gheretă: Pe unde ai intrat? Pe aici, pe ”fortocică”

Un bărbat beat a fost prins de agenții de pază după ce a spart o gheretă cu produse alimentare. S-a întâmplat noaptea trecută, în sectorul Botanica al Capitalei.

Omul stătea în interiorul gheretei cu o sticlă de băutură în mână în momentul în care s-au apropiat agenții de pază. Deși a fost prins la furat și era beat, acesta nu și-a pierdut deloc simțul umorului.

Întrebat ce face acolo, bărbatul a răspuns că așteaptă troleibuzul.

– Ce facem?

– Așteptam troleibuzul nr. 2 să mă duc acasă.

– Dar pe unde ai intrat?

– Pe aici, pe ”fortocică”.

Bărbatul a fost rugat să iasă. Agenții de pază l-au încătușat imediat și apoi l-au escortat la poliție.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, să evalueze prejudiciul cauzat și în funcție de aceasta vor stabili ce pedeapsă riscă bărbatul.

Imaginile video cu acest bărbat, beat prins de agenții de pază chiar în momentul în care se afla în interiorul gheretei au fost postate pe o rețea de socializare.

Atac tâlhăresc în centrul Capitalei. Victima a fost amenințată cu un cuțit, de un individ care a încercat să-i vândă un parfum

Un tânăr a fost victima unui atac tâlhăresc pe str. Ismail din centrul Capitalei. Făptașul în vârstă de 32 de ani originar din raionul Edineț, a încercat să-i vândă un parfum, iar când acesta l-a refuzat, l-a amenințat cu un cuțit și i-a sustras în mod deschis câteva sute de lei.

Procurorul de caz, Nicolae Busuioc a comunicat pentru Dosar Media că, la 20.10.2020, ora 00:10 min. în unitatea de gardă a Inspectoratului de poliție Centru, mun. Chișinău, a fost înregistrată informația 112 precum că, în scara blocului nr.1, de pe str. Ismail 90, mun. Chișinău, a fost comisă o tâlhărie, persoană suspectă fiind de etnie romă.

Opoziția confirmă: Dodon a bătut palma cu Șor, vor crea o coaliție după prezidențiale

Citește și alte articole de pe Dosar Media

Dosar Media

Ai o noutate?