VIDEO/ Octavian Țîcu a votat pentru un viitor alături de România

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a fost însoțit de soția sa, dar și fiul său la urna de vot. Totodată, Octavina Țîcu a declarat că a votat pentru o Române Mare și calea europeană, spre care trebuie să tindă Republica Moldova.

”Am votat pentru un viitor alături de România, pentru un stat sigur și bazat pe bunăstare. Este ceea pentru ce vom lupta de acum acolo. Am văzut provocări la secțiile de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului – să nu ne lăsăm provocați și să acționăm vigilenți, căci aceste alegeri sunt o luptă și noi putem demonstra că suntem pentru o reîntregire cu România și Uniunea Europeană. Îndemn tinerii să iasă la vot, locuitorii Chișinăului, și rog și oamenii din sate, diaspora să aibă această determinare dintotdeauna și să faceți diferența la secțiile de votare”, a declarat Octavian Țîcu.

Procesul votării, ca și în cazul tuturor scrutinelor, are loc începând cu ora 07:00 șu până la 21.00. După caz, se permite prelungirea cu cel mult 2 ore a duratei votării pentru a le permite tuturor alegătorilor care fac coadă la secția de votare respectivă să-și realizeze dreptul de vot.

Pentru ca alegerile prezidențiale să fie validate, la scrutinul prezidențial trebuie să participă minimum 33 la sută dintre alegătorii cu drept de vot.

Dosar Media

Ai o noutate?