VIDEO/ O tânără s-a filmat dansând în uniforma Poliției, a vrut să-și crească popularitatea pe Tik Tok

O tânără a vrut să-și crească popularitatea pe Tik Tok și s-a filmat dansând lasciv în uniforma Poliției, dar a fost amendată, după ce a postat imaginile pe TikTok.
Potrivit unui comunicat al IGP, Direcția Inspectare Efectiv a IGP s-a autosesizat imediat. Tânăra a fost identificată, aceasta nu este angajată a Ministerului Afacerilor Interne, are 22 de ani și este din Chișinău.
Fata își argumentează gestul prin faptul că a vrut să-și crească numărul de urmăritori pe Tik Tok. Tânăra a încălcat prevederile art. 324 din Codul Contravențional al Republicii Moldova „Uzurparea de calităţi oficiale prin folosirea ilegală a uniformei cu însemne distinctive, cu simbolica autorităţilor publice sau cu aspect similar ce ar permite confundarea, dacă nu este însoţită de săvîrşirea unei infracţiuni” și riscă o amendă între 900 și 2400 de lei.

 

Inspectoratul General al Poliției precizează că nu va tolera denigrarea imaginii instituției și a angajaților și amintește cetățenilor că destinația uniformei este alta și că poate fi purtată doar de persoanele cu statut special, în timpul serviciului.

Dosar Media

Ai o noutate?