VIDEO// Socialistul Grigore Novac a sărit la bătaie la deputatul PAS, Lilian Carp – poliția i-a despărțit

Deputatul socialist Grigore Novac a sărit la bătaie la unul dintre deputații de la PAS, Lilian Carp. Totul a avut loc în incinta Editurii „Universul”, tipografie de stat, acolo unde ar fi fost tipărite ilegal ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

Conflictul între cei doi legislatori s-a iscat în momentul în care deputatul PAS, Lilian Carp, a încercat să intre în încăperea tipografiei unde oamenii legii documentau acțiunile care au avut loc astăzi, 11 noiembrie. Este vorba despre constatarea faptului că la această tipografie erau tipărite mai mult de jumătate de milion de ziare electorale pentru Igor Dodon, lucru care nu a fost reflectat în rapoartele financiare ale candidatului.

Amintim că mai multe microbuze pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent, susținut public de PSRM, Igor Dodon au fost surprinse în această dimineață în apropiere de Editura „Universul”, care este o tipografie de stat, iar în ziare se raportează o tipografie privată.

Staff-ul electoral al lui Igor Dodon însă neagă faptul că tipăresc un număr impunător de ziare și spun că este o provocare pusă la cale de reprezentanții contracandidatei sale Maia Sandu.

Dosar Media

Ai o noutate?