Foto: moldova.md

VIDEO//Filip răbufnește: Șor se află la Guvernare – de ce socialiștii nu cheamă ”mireasa” la ”nuntă”?

După ce comisiile parlamentare care erau conduse până astăzi de către deputații democrați au fost preluate de către deputații Partidului Șor, liderul PD, Pavel Filipa  venit cu o declarație în care a condamnat aceste acțiuni. Totodată, a anunțat că În Parlament continuă votarea mai multor legi antinaționale.

”Comisiile parlamentare au fost împărțite. Șor se află la guvernare. V-ați găsit un partener care nu are nimic sfânt, în afară de sacul cu bani. S-a mers prea departe. Oamenii nu vor tolera aceste abuzuri. Uitați-vă în istoria recentă și veți vedea ce urmează. PD refuză să participe la nunta anului, boicotăm ședința de azi a Parlamentului. Nu înțeleg de ce colegii socialiști nu cheamă mireasa la nuntă, de ce vă este rușine, stimați colegi?”, declară Filip.

La ședința Biroului Parlamentului de astăzi au fost operate schimbări șa șefia comisiilor parlamentare. O declarație în acest sens a fost făcută de către deputatul PAS Mihai Popușoi. Așadar, în Comisia parlamentară agricultură și industrie alimentară deputatul PD, Nicolae Ciubuc, va fi înlocuit de Marian Taber, deputat de la Partidul Șor. Totodată, în fruntea comisiei securitate națională și ordine publică vine deputatul grupului ”Pentru Moldova, Sergiu Sîrbu, comisie condusă până acum de către deputatul PD Alexandru Jizdan, fost ministru al Apărării.

Totodată, Ruxanda Glavan a înlocuit-o pe Monica Babuc la conducerea delegației RM-UE, iar Violeta Ivanov la înlocuit pe Igor Vrermea la conducerea comisiei politică externă.

Dosar Media

Ai o noutate?