VIDEO//Duminică, la protest! Maia Sandu cere sprijinul popular pentru a-i alunga pe Șor și Dodon de la putere

Președintele ales, Maia Sandu, cheamă poporul în stradă. Manifestația este anunțată pentru ziua de duminică, ora 11:00. În acest mod, Sandu speră că deputații ȘOR, PSRM și cei de la ”Pentru Moldova” își vor da seama în ultimul ceas că trebuie să plece.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi este o dovadă în plus că în Parlament s-a cuibărit un grup de infractori care nu respectă nici Constituția, nici legea și, mai ales, nu respectă poporul. Ei nu respectă alegerea poporului”, declară Sandu.

Totodată, președintele ales, a declarant că mâine vor depune contestație la Curtea Constituționalăcîn cazul legilor votate astăzi de către parlamentarii de la ȘOR și PSRM, inclusiv transfugi.

”Vom cere anularea legilor antipopulare. Noi, împreună, vom opri această tentativă de uzurpare a puterii. Acest parlament trebuie să plece. Acest guvern trebuie să plece. Din cauza loc țara este pe marginea prăpastiei. Oamenii cer un parlament care să-i reprezinte și care să ia decizii în interesul cetățenilor. Oamenii cer anticipate. Oamenii cer un guvern care îi ajută, nu un guvern care vine cu un buget plin de scheme. Noi vom face ce ne cer oamenii”, mai spune Sandu.

Dosar Media

Ai o noutate?