VIDEO// Dodon beneficiază de consultațiile unei antrenoare a mușchilor intimi, care este și psiholog pentru copii

Candidatul independent, dar susținut de PSRM la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, are un comportament diferit la orice apariție publică – când este prea agitat, dur și nervos la culme, iar alteori e prea calm și necaracteristic persoanei sale.

Iată că, jurnaliștii de la Rise Moldova, au aflat că Dodon beneficiază de asistența unui psiholog pentru copii, or mai bine zis a unui logoped-psiholog din Federația Rusă, care face parte din echipa polit-tehnologilor ruși aflați la Chișinău, despre care a scris RISE Moldova recent.

Unul dintre consultanții președintelui în exercițiu Igor Dodon în timpul campaniei electorale a fost un hipnotizator, o gazdă a școlii Geisha și un antrenoare a musculaturii intime. Este vorba despre o anume Svetlana Ananyina, care a venit să lucreze în campania electorală a lui Dodon din Kaliningrad. Ea făcea parte dintr-un grup al unei echipe secrete de strategi politici ruși, despre care se vorbește în investigația ”Kremlinovici”.

Canalul de telegrame RISE Moldova scrie că la începutul lunii octombrie, înconjurat de deputați socialiști și oameni de la sediul central al lui Dodon, a fost remarcat un logoped-psiholog, oligofrenopedagog (expert în copii), care cunoștea tehnologiile și hipnoza.

Pe rețelele de socializare, Svetlana Ananyina se poziționează nu numai ca psiholog al copilului și al familiei, ci și ca autor al diferitelor programe de formare. De exemplu, de aproximativ 10 ani, printre altele, Ananyina oferă clienților un program special «Школа гейши», unde se învață „misterul atingerii”,( «таинству прикосновений»), antrenarea mușchilor intimi și alte „tehnici exotice” de comunicare cu bărbații.

Printre programele sale, se numără („Calea unui om de succes”), precum și antrenamente pentru toată lumea („Antrenează-ți dragonii”). Există chiar și proceduri mistice, precum “Тенсёгрити — энергетическая практика древних толтеков“.

Nu se știe încă de care dintre aceste tehnici a beneficiat Igor Dodon.

Public, Svetlana Ananyina nu vorbește despre serviciile prestate politicienilor moldoveni. În filmulețele video publicate pe rețelele de socializare, psihologul din Rusia vorbește despre subiectele legate de relația bărbați – femei.

Șefa staff-ului electoral a lui Igor Dodon ne-a răspuns la telefon pentru a confirma sau a informa informația în vederea aflării psihologului rus în Modlova și tangențele cu Idor Dodon.

Se pară că, logoped-psiholog, antrenoare a mușchilor intimi, îi strică imaginea și mai mult lui Igor Dodon

Ultima ediție a emisiunii ”Igor Dodon răspunde” este marcată de declarații dure la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu. Acesta este agresiv și folosește un limbaj la limita decenței, însă care nu i se potrivește unui președinte, fie el și în exercițiu.

Debutul emisiunii a fost plin de acuzații grave în adresa candidatei PAS, căreia îi reproșează că nu participă la dezbaterile electorale, că este ”fricoasă” și că echipa acesteia este una formată din oameni ”incompetenți”.

Dodon o acuză pe Maia Sandu de ”ură față de oameni”, doar pentru că respectă normele impuse de pandemia de coronavirus și ”își dezinfectează mâinile des”. Totodată, Dodon declară că a ”strâns-o pe Maia Sandu într-un colț în birou său” și alte lucruri agresive. 

 

 

Dosar Media

Ai o noutate?