VIDEO/Bătrîncea refuză să răspundă la întrebările despre alianța cu ȘOR și acuză jurnaliștii: Sunteți avocații Maiei Sandu

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul socialist Vlad Batrîncea s-a arătat deranjat de întrebările jurnaliștilor în ceea ce ține de promovarea știrilor false despre Maia Sandu, ce fac polit-tehnologii ruși la Chișinău, dar și despre o eventuală alianță a PSRM-ului cu Partidul ȘOR.

”Vă rog ca dumneavoastră să nu acordați întrebări în numele Maiei Sandu. Ați devenit avocații ei și asta ați făcut în toată campania electorală, l-ați atacat pe domnul Igor Dodon, nu și pe Maia Sandu. Așa este politica dumneavoastră editorială”, a declarat Bătrîncea.

Unul dintre jurnaliști a insistat ca reprezentantul staff-ului electoral al lui Igor Dodon, să comenteze ”falsurile promovate de susținătorii candidatului Igor Dodon”.

Vlad Bătrâncea a continuat să o atace ”în ce limbă să vorbesc cu dumneavoastră, în engleză, în franceză, eu cum să vă răspund că nu vreau să vorbesc cu avocatul Maiei Sandu”.

Totodată el a refuzat să răspundă dacă urmează să facă o coaliție PSRM – Partidul Politic ȘOR. ”Maia Sandu s-a aflat în aceste luni în coaliție cu ȘOR.  ”Nu sunt obligat să vă răspund la această întrebare”, a adăugat revoltat Bătrîncea.

Vlad Bătrîncea nu a răspuns nici la întrebarea despre polit-tehnologii ruși, care s-ar afla la Chișinău pentru a-l ajuta pe Igor Dodon să câștige un al doilea mandat, și în prejma căruia a fost surprins.

Dosar Media

Ai o noutate?