VIDEO//Bătaie ca în filme la o secție de votare din Moldova – a bătut cu pumnii și a aruncat cu ce a avut la îndemână

La o secție de votare din Republica Moldova a avut loc o adevărată scenă de film. O femeie, care potrivit martorilor, ar fi fost în stare de ebrietate a luat la palme și pumni un reprezentant al secției de votare și a aruncat în alți observatori cu ce a avut la îndemână.

Aceasta nu s-a liniștit până nu a fost scoasă din secția de votare. Potrivit legii, accesul persoanelor în stare de ebrietate la secțiile de votare este interzis.

Inspectoratul General al Poliției a informat CEC despre înregistrarea, până la ora 11.00, a 23 de sesizări despre diferite încălcări/incidente şi alte acţiuni privind desfășurarea activității electorale printre care cazuri de agitație electorală, blocare a traseelor, incidente cu buletinul de vot și transportare a alegătorilor.

Comisia Electorală Centrală face apel la respectarea, și în continuare, a instrucțiunilor de protecție și prevenire a infectării cu virusul COVID-19 elaborate de către autorități. În cazul în care cetățenii manifestă simptome caracteristice infecției COVID-19 sau se află în autoizolare pot solicita urna mobilă, până la ora 15.00, fără obligația de a prezenta certificatul medical.

Dosar Media

Ai o noutate?