Vadim Brînzaniuc va candida pentru funcția de primar al Capitalei

Vicepreședintele Partidului Social Democrat European, Vadim Brînzaniuc va candidat la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei. Anunțul a fost făcut de liderul PSDE, Ion Sula.

Până acum, și-au anunțat intenția de a candida la șefia Primăriei Capitalei: Ion Purice Nistor de la Partidul Liberal, Victor Chironda de la Platforma DA, Ion Bulgac de la CUB, Mihail Bagas de la PP „Liga Orașelor și  Comunelor”, Lilian Carp de la PAS, Anatol Usatîi de la Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Vasile Costiuc – liderul Partidului „Democrația Acasă”, Ion Ceban – actualul edil al Capitalei, Ruslan Codreanu – liderul Partidului „Puterea Oamenilor”, Tatiana Bordeianu – șefa departamentului politica externă și integrare europeană de la Partidul „Acasă Construim Europa”

Consilierul municipal, Ruslan Verbițchi, a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și a sugerat că ar putea să candideze pentru fotoliul de primar al Capitalei. Iar Blocul Comuniștilor și Socialiștilor urmează să-și aleagă candidatul dintre ex-președintele Igor Dodon și deputatul Vlad Batrîncea.

Alegerile locale din toamnă vor costa bugetul de stat în jur de 178 de milioane de lei. 

Dosar Media

Ai o noutate?