Usatîi va scoate ”artileria” pentru a o susține pe Maia Sandu în turul doi, în țară și peste hotare?

Liderul partidului Nostru, Renato Usatîi, declară că a avut o întâlnire cu lidera PAS, Maia Sandu care i-a cerut susținere în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Usatîi declară că la ora actuală are doar o singură condiție, în vederea unei poziții finale pentru turul doi – alegerile parlamentare anticipate. Astfel, dacă Sandu va veni cu o viziune clară în acest sens, atunci își va declara susținerea pentru Maia Sandu și este gata să intervină inclusiv în procesul de asigurare a unui proces electoral corect în turul doi, atât țară, cât și peste hotare.

”Eu astăzi pledez pentru alegeri parlamentare anticipate. Eu pledez pentru ceea ce vor cetățenii. Dacă Maia Sandu spune că cetățenii vor o schimbare, atunci ei vor o schimbare și nu așteaptă un președinte de țară care să dea sute de medalii. Sunt gata să sprijin și pe teritoriul Republicii Moldova, dar și peste hotare, unde am acumulat probe. Eu am demonstrat că am oameni”, declară Usatîi.

Maia Sandu a declarat anterior că este gata să susțină ideea de dizolvare a Parlamentului, expusă de Usatîi, dacă va exista ”o soluție legală”.

Dosar Media

Ai o noutate?