Usatîi: Dodon și-a organizat un ”parastas” astăzi, eu merg duminica să votez împotriva ”kuliokului”

După ce în ședința CEC de astăzi a fost luată decizia de a amâna pentru mâine examinarea cererilor privind excluderea lui Igor Dodon din cursa electorală, Liderul Partidului Politic ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi a organizat o conferință de presă.

Acesta a declarat că ”astăzi, acele presiuni care erau doar asupra lui, au trecut toate liniile roșii. Deja îi sunt maltratați prietenii și speriați cei care au legătură cu Renato Usatîi.” Usatîi a adăugat că ”Igor Dodon este acum speriat și simte că pierde aceste alegeri”. 

”Lăsăm toate supărările, toate emoțiile, poate ambițiile cuiva, duminică ieșim toți la vot să votăm conta kuliokului, contra corupției și contra unui președinte de buzunar, dar eu sincer l-aș numi președintele din pantalonii cuiva din afara țării. Este un lucru foarte urât, iar astăzi noi trebuie să spune NU acestei caricaturi”, a declarat Renato Usatîi.

El i-a îndemnat pe oameni să iasă duminică la vot și să voteze împotriva lui Dodon. Referindu-se la mitingul ce a fost organizat astăzi în cetrul Chișinăului în susținerea lui Igor Dodon, Usatîi a declarat că a semănat mai mult a fi un ”parastas” care ar însemna plecarea lui Dodon din funcția de președinte.

Dosar Media

Ai o noutate?