Unul dintre cei mai bogați români, Dan Petrescu, și-a pierdut viața într-un accident aviatic

Unul dintre cei mai bogați români, Dan Petrescu, și-a pierdut viața într-un accident aviatic. Alături de el au mai murit și soția dar și fiul său. Acum s-a aflat ce a cerut insistent băiatul miliardarului. A fost ultima sa dorință.

S-au aflat noi informații despre ultimele clipe ale lui Dan Petrescu. Este vorba de miliardarul român care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de la Milano. El și-ar fi dorit să petreacă câteva clipe de neuitat alături de soție și de băiat într-o vacanță în Sardinia.

Plecarea cu avionul care s-a prăbușit s-ar fi petrecut la insistențele fiului miliardarului. Acesta își dorea nespus să vadă supervila de vacanță cumpărată de tatăl său în Italia.

Așa că familia Petrescu, alături de fini și de bebelușul pe care abia îl botezaseră s-au îndreptay cu avionul privat spre Sardinia (Italia). Aici milionarul avea o vilă de vacanță achiziționată cu 3 ani în urmă. În acel loc, omul de afaceri și-a petrecut mare parte din vară, plimbându-se cu yahtul achiziționat recent și parcat în una din cele mai exclusiviste zone din Europa, Portocervo, dezvăluie Mediaflux.ro.

Fiul miliardarului și-a dorit nespus acest lucru

Deși seniorul a petrecut ceva timp la proprietatea de zeci de milioane de euro, situată pe o colină la mai puțin de 10 kilometri de port, fiul lui Petrescu, Dănuț, nu o apucase să o vadă. Tocmai de aceea, băiatul miliardarului ar fi insistat să meargă acum când vremea e încă frumoasă în Sicilia.

Din păcate, la doar trei minute de la decolare, la ora 14.04 (ora României), avionul privat în care se afla familia Petrescu și alți câțiva prieteni s-a prăbușit într-o parcare de lângă Aeroportul Linate. Toți cei aflați din avion au murit.

În ciuda faptui că aparatul Pilatus YR-PDV, în valoare de 3,5 milioan euro era nou și unul dintre cele mai sigure avioane de acest tip de pe piață, se pare că motorul a cedat.

În vârstă de 68 de ani, Dan Petrescu și-a luat relativ recent licența de pilot, iar copilot era chiar fiul său, Dănuț Petrescu jr. Dan Petrescu lasă în urmă o avere de 3 miliarde de euro, mai multe proprietăți, inclusiv în Monaco, unde era rezident, și afaceri pe care momentan nu se știe cine le va continua.

Dosar Media

Ai o noutate?