ULTIMĂ ORĂ!”Voicu să confirme legalitatea”- Poliția a dat buzna la sediul PAS – Efectuează o inspecție inopinată

O inspecție inopinată a fost făcută astăzi de către angajații poliției în sediul central al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

 Mirați de această vizită, reprezentanții formațiunii au cerut ministrului în exercițiu al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, să confirme legalitatea acțiunilor. Despre aceasta a anunțat secretarul general al PAS, Andrei Spînu, pe rețelele sociale.

”La sediul PAS, azi am fost mirați de vizita neanunțată a trei polițiști. Ne-au comunicat că au ordin de inspectare a sediilor partidelor și a tuturor companiilor. Însă, nu am primit anterior niciun document oficial. Pe această cale, solicităm domnului Voicu să confirme legalitatea acestor inspecții și să explice care este scopul acestora”, a scris Andrei Spînu pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții PAS îl suspectă și pe liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, că are tangență cu acest caz, solicitându-i să nu transmită oamenii legii în misiuni politice.

Formațiunea s-a adresat și polițiștilor, cerându-le să nu dea curs indicaților „ilegale” ale superiorilor. „Timpul lor a trecut. Vin vremurile bune și pentru Poliția Republicii Moldova”, a mai scris Spînu.

Sursa: tv8

Dosar Media

Ai o noutate?