Foto: facebook/Andrian Candu

Ultimă oră! VIDEO// Dodon, alături de prima doamnă l-ar fi vizitat pe Plahotniuc în noaptea când a învins alegerile din 2016 – Candu

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, reiterează că, în 2016, Partidul Democrat l-a ajutat pe Igor Dodon să câștige alegerile prezidențiale, inclusiv personal liderul PD de atunci, Vladimir Plahotniuc. Mai mult decât atât, Candu afirmă că Igor Dodon i-ar fi fost foarte recunoscător lui Plahotniuc pentru acest lucru și chiar l-a fi vizitat, alături de prima doamnă în noaptea când a învins la alegeri pentru a-i mulțumi personal oligarhului.

“Da, PD l-a ajutat pe Dodon să câștige alegerile prezidențiale. Inclusiv, primarii din teritoriu au lucrat pentru victoria lui Dodon. În noaptea când a învins la prezidențiale, Dodon, alături de prima doamnă l-a vizitat personal pe Plahotniuc pentru a-i mulțumi. Și exista și o înțelegere, ca după alegeri, să facă coaliție PSRM cu PD”, declară Andrian Candu.

Purtătoarea de cuvând a staff-ului electoral a lui Igor Dodon, nu ne-a răspuns la telefon pentru a confirma sau infirma cele delcarate de Andrain Candu.

Amintim că, PRO MOLDOVA îndeamnă alegătorii și simpatizanții să susțină candidatul dreptei Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale, care se va desfășura la 15 noiembrie 2020, se arată într-un comunicat al formațiunii.

 

Dosar Media

Ai o noutate?