Un deputat PRO Moldova declară că o va susține pe Maia Sandu la prezidențiale

Deputatu PRO Moldova care declară că o va susține pe Maia Sandu la prezidențiale este Vladimir Cebotari. Acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care menționează că pe 1 noiembrie va vota pentru Maia Sandu.

”Ieri am avut discuții cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului PRO Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de președinte al Republicii Moldova pe Maia Sandu”, a scris Vladimir Cebotari

Deputatul menționat că funcția de președinte al Republicii Moldova este una simbolică, totuși își pune mari speranțe în cea care, potrivit lui, ar putea face mai mult decât Igor Dodon.

Suntem convinși că Maia Sandu nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte. Să arătăm lumii întregi că nouă ne pasă și că vrem să construim o altfel de țară, mai bună”, a adăugat Cebotari.

Vladimir Cebotari i-a îndemnat și pe alții să-i urmeze exemplul. ”Să arătăm lumii întregi că nouă ne pasă și că vrem să construim o altfel de țară, mai bună”.
Deocamdată, nici Maia Sandu, nici mebrii PAS nu au avut o reacție la ”declarația de susținere” din partea deputatului PRO Moldova.

Dosar Media

Ai o noutate?