sandu-1

ULTIMA ORĂ! Sandu nu va merge la dezbaterile cu Dodon: Să se bălăcească de unul singur în glod

Candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, declară că nu va merge la dezbaterile cu Igor Dodon. Sandu motivează decizia că nu mai are ce discuta cu Dodon, întrucât acesta nu ar dori să abordeze probleme cheie și importante pentru cetățeni, ci doar falsuri.

”Dodon a ajuns în ultimul hal. A coborât direct în glod. E isteric, toarnă minciuni cu găleată și amenință cetățenii. Să nu mai pierdem timpul cu un om prăpădit, panicat și speriat, care încearcă să ne tragă și pe noi acolo. Igor Dodon, e rușinos să umilești oamenii în așa hal. Am insistat să avem o dezbatere publică pe probleme serioase, economice, dar nu minciuni și falsuri pe care le lansează Dodon. Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glod”, a declarat Maia Sandu.

Potrivit informațiilor pe care le dețin jurnaliștii Dosar Media, Igor Dodon intenționează să nu răspundă la întrebările Maiei Sandu în cadrul dezbaterilor, dar dorește doar să vină cu mai multe atacuri în adresa contracandidatei sale, încercând din răsputeri să o denigreze.

Aceste lucrurile-a confirmat într-un fel și Igor Dodon, care a îndemnat-o pe Maia Sandu pe un ton amenințător să se pregătească bine de dezbateri.

 

Dosar Media

Ai o noutate?