Foto:facebook/Igor Dodon

Ultimă oră! Reacția lui Igor Dodon la protestul de astăzi: ”Dacă nu vă place Guvernul Chicu, inițiați demisia acestuia”

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, susține că ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament a fost un spectacol de instabilitate, haos și ură .
”Observ că unele persoane nicidecum nu pot ieși din emoțiile campaniei electorale și îmi pare rău că, în loc să demonstreze cultură înaltă, unii așa-numiți „oameni buni” s-au comportat violent și neobrăzat la tribuna celui mai important for politic al țării – au răcnit, au stropit cu apă, au lovit, au blocat darea de seamă a miniștrilor, au rupt microfoane”, scrie Igor Dodon, într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook.
Acesta menționează că a acceptat decizia alegătorilor din 15 noiembrie și nu am chemat lumea în stradă
”Nu am blocat în vreun fel procedura de transmitere a mandatului de președinte. Comportați-vă și voi respectuos, nu apelați la violență și destabilizare, fiindcă statul este mai presus de voia voastră, iar deciziile politice în Legislativ se iau cu majoritatea voturilor, nu cu pumnul și bâta”, menționează Dodon.
Președintele în exercițiu mai adaugă că ”socialiștii nu-și pot permite să abandoneze responsabilitățile de guvernare azi, în prag de iarnă, în plină pandemie și în criză economică”.

Dosar Media

Ai o noutate?