Foto: moldova.md

Ultimă oră! Partidul Democrat propune crearea unui guvern al unității naționale

În cadrul unui briefing de presă președintele PDM, Pavel Filip, a venit cu câteva propuneri privind acțiunile ce ar putea fi întreprinse în perioada imediat următoare.

Partidul Democrat vine cu inițiativa de a forma un guvern al unității naționale, iar alegerile parlamentare anticipate să fie organizate în toamna anului 2021. Filip susține că asta este imperios necesar pentru a scoate țara din criză.

”Alegerile au trecut, iar țara se confruntă cu o criză fără precedent, provocată de pandemie, instabilitate politică și economică. Nu avem timp de pierdut. Singurul mod este să ne unim eforturile. PDM propune să elaborăm un plan anti-criză pe termen scurt, avem nevoie de o foaie de parcurs pentru a scoate Republica Moldova din criza profundă în care a intrat. Este nevoie să formăm un guvern al unității naționale, o echipă care să ne uneasc”, a menționat liderul PDM

Filip declară că în acest moment complicat, partidele autentice din Parlament sunt datoare să găsească înțelegere ca să ofere țării șansa de a depăși această criză fără precedent.

Totodată, el a ținut s-o felicite pe Maia sandu pentru victoria obținută în cadrul scrutinului prezidențial din 15 noiembrie.

Dosar Media

Ai o noutate?