Încă un deputat pleacă de la PRO Moldova – Va adera la alt partid?

De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO Moldova, este declarația făcută publică acum câteva minute de deputatul Corneliu Padnevici.
”Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic” scrie acesta pe pagina sa de facebook
Acesta susține că se va concentra în continuare pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca.
Corneliu Padnevici declară că nu va adera la altă formațiune politică, astfel completând rândurile deputaților neafiliați din Parlamentul Republicii Moldova.
 
Menționăm că, anterior formațiunea a fost părăsită de Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan. Partidul a rămas cu doar 9 deputați.
Unii deputați cred că aceste ieșiri i-ar putea asigura Partidului Socialiștilor o majoritate stabilă în Parlament, iar în spatele acestor mișcări ar sta Igor Dodon, lucru negat  de el.

Dosar Media

Ai o noutate?