La Judecătoria Centru are loc ședința de judecată între PAS și PSRM

UPDATE: După mai bine de 8 ore, ședința a fost întreruptă și va fi reluată sâmbătă, începând cu ora 9:00.

În cadrul ședinței de judecată de astăzi au fost examinate și mai multe demersuri depuse de către reprezentantul candidatului Igor Dodon, care, însă, potrivit avocatei, au fost respinse de către magistrați. A fost respinsă și cererea de recuzare depusă de către reprezentantul lui Igor Dodon.

Știrea inițială:

În aceste momente, la Judecătoria Centru are loc ședința de judecată între PAS și PSRM privind excluderea din cursa electorală a candidatului independent, susținut de PSRM, Igor Dodon.

După scandalul de la Tipografia de Stat Universul au fost depuse patru sesizări – de la Renato Usatîi, Dorin Chirotacă, Olesea Stamate și reprezentantul Asociației “Forța Veteranilor”, Constantin Covrig.

Aceștia au cerut ca Dodon să fie exclus din alegeri pentru folosirea resurselor statului în campania elctorală și nedeclararea cheltuielilor.

Acum două zile s-a aflat că Tipografia de Stat Universul tipărește ziarele electorale ale candidatului Igor Dodon. Mai mulți deputați de la PAS au încercat să împiedice microbuzele pline cu ziare să ajungă în localități.

Ei spun că e vorba de o fraudă, fiind utilizate resursele publice, în timp ce socialiștii și reprezentanții tipografiei afirmă că totul este legal.

Dosar Media

Ai o noutate?