Foto: ipn.md

Ilan Șor a făcut anunțul – pe cine susține în turul doi: votați cu …

Acum câteva minute, liderul Partidului Politic ȘOR a venit cu un mesaj către alegători. Acesta i-a îndemnat să voteze ”cu capul”, pentru acel candidat în al cărui program electoral se regăsesc proiecte similare celor promovate de Partidul ȘOR.
Ilan Șor nu a spus exact pe cine va susține partidul său în turul doi al alegerilor, dar a dat de înțeles că își îndeamnă simpatizanții partidului să-l susțină pe Igor Dodon.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au votat în primul tur pentru candidatul Partidului Politic ȘOR, Violeta Ivanov. Toată lumea așteaptă să afle poziția mea personală și a partidului. Dacă deja ați luat o decizie, eu nu vă pot îndemna să votați cu inima pentru un candidat sau altul. Vreau să vă spun să votați ”cu capul”. Dragi prieteni, vă recomand să analizați proiectele candidaților și să votați pentru cel în al cărui program electoral sunt incluse proiecte sociale similare celor promovate de partidul nostru și, sigur, să votați pentru candidatul care va susține ulterior proiectele noastre”, a declarat Ilan Șor.

El a menționat că programul Partidului ”ȘOR” prevede reparația drumurilor, instalarea iluminării stradale, apă și canalizare în sate și alte proiecte de infrastructură, susținerea tinerilor specialiști, majorarea pensiilor.

Amintim că, mai mulți experți, politicieni, lideri de opinie au declarat că Igor Dodon și Ilan Șor ar fi ajuns la un acord privind crearea unei coaliții PSRM- ȘOR.

Dosar Media

Ai o noutate?