ULTIMA ORĂ! Eugen Tomac a demisionat, pleacă din fruntea partidului

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac și-a anunțat demisia din funcția de președinte al formațiunii, ce a fost fondată de fostul președinte al României, Traian Băsescu. Motivul ar fi faptul că nu a trecut pragul de 5% pentru a accede în Parlamentul de la București.

Eugen Tomac a condus în ultimii 7 ani formațiunea și spune că gestul său vine ca urmare a acestui rezultat pe care și-l asumă și că în politică, lucrurile trebuie privite așa cum sunt.

„Am avut în această dimineață o ședință lungă cu colegii din PMP, colegiul național al partidului și pentru că sunt conștient că cu toții ne doream mai mult și ne doream un rezultat mai bun, am luat decizia de a informa colegii că îmi asum acest rezultat care ne nemultumește, mă nemulțumește, dar în politică trebuie să privești viață în ochi așa cum este și să îți asumi și lucrurile care îți plac, dar și cele îți plac și mai puțin, prin urmare, pentru că îmi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcția de președinte PMP, urmând ca colegul meu, Marius Pașcan să preia funcția de președinte interimar urmând să analizăm situația de fapt și să organizam un congres”, a declarat Eugen Tomac.

Dosar Media

Ai o noutate?