Ultima oră! Deputații Partidului ȘOR au aderat la platforma “Pentru Moldova”

Membrii fracțiunii parlamentare a Partidului Politic „ȘOR” au avut miercuri, 4 noiembrie, o întrevedere cu reprezentanții Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, lansată recent de cinci deputați neafiliați, în cadrul căreia au abordat cele mai stringente probleme cu care se confruntă Republica Moldova, precum și activitatea legislativă.

Deputații Partidului „ȘOR” și cei ai Platformei „Pentru Moldova” au constatat că Republica Moldova se confruntă cu o profundă criză socială și economică, fiind alimentată și de instabilitatea politică și lipsa unui consens, atât între reprezentanții clasei politice, în general, cât și în interiorul Parlamentului, în particular, în vederea identificării unor soluții viabile pentru depășirea acesteia.

Discuțiile s-au axat și pe situația din Parlament, în contextul în care activitatea organului legislativ suprem al țării este, de facto, blocată de aproximativ o lună și jumătate. Părțile au căzut de acord să depună eforturi conjugate pentru a relansa activitatea Legislativului cu o agendă concentrată pe soluții anticriză și proiecte sociale.

Toți deputații prezenți au convenit să-și unească eforturile pentru a eficientiza activitatea Parlamentului și a-i responsabiliza pe deputați.

La finalul întrevederii, deputații Partidului Politic „ȘOR” au subsemnat Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, care, astfel, va număra 14 deputați, fiind al doilea cel mai numeros grup parlamentar din actualul Legislativ.

Membrii Platformei parlamentare „Pentru Moldova” îndeamnă toți deputații, indiferent de apartenența la dreapta sau stânga politică să se alăture grupului, pentru a contribui la fortificarea eficienței activității parlamentului și la adoptarea reformelor așteptate de cetățeni.

 

Dosar Media

Ai o noutate?