Ultima oră! Dacian Cioloș, prima reacție după ce a fost propus de Iohannis la funcția de premier

Dacian Cioloș a avut luni seară, prima reacție pe Facebook după ce a fost propus de Iohannis pentru funcția de premier. Liderul USR spune că partidul pe care îl conduce este pregătit să scoată România din criză. Cioloș a mai fost premier în perioada 17 noiembrie 2015 – 4 ianuarie 2017, după tragedia de la Colectiv.

Dacian Cioloș a venit luni seară cu o primă reacție pe Facebook după ce Iohannis i-a cerut să formeze un nou guvern, fiind propunerea USR pentru această funcție, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu a trecut, fiind votată de PSD, USR și AUR.

Anunțul lui Cioloș după ce a fost propus premier

Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide.

Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.
Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.
Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”,
  a anunțat Dacian Cioloș pe Facebook într-o postare.

Dosar Media

Ai o noutate?