Ultimă oră! Biroul permanent al parlamentului se întrunește mâine în ședință

După mai bine de două luni de pauză, activitatea legislativului ar putea relua chiar joia aceasta. Mâine, membrii Biroului permanent al parlamentului se vor întruni pentru a stabili agenda ședințelor plenare.

Potrivit serviciului de presă a parlamentului, mâine la prânz va fi organizată ședința Biroului permanent la care va fi votată agenda ședințelor pentru următoarele două săptămâni.

Astăzi, deputații din grupul pentru Moldova au înaintat u ultimatum. Fie se reia urgent activitatea Parlamentului, fie se recurge la ”anticipate”.

Deputații din ”Pentru Moldova” susțin că pentru unii dintre actualii deputați acest lucru ar putea însemna un sfârșit cumplit. Însă așa e mai bine decât dezastrul continuu pentru întreaga populație a țării.

Igor Dodon a anunțat că va convoca toate fracțiunile parlamentare pentru a discuta despre formarea unei noi majorități parlamentare. PD, PAS, PRO Moldova, dar și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au declarat că nu vor merge la întâlnirea convocată de Igor Dodon, în vederea creării unei noi majorități parlamentare.

Amintim că ieri, Igor Dodon declara că este sigur de faptul că Guvernul Chicu se va bucura în continuare de o susținere parlamentară. Deși declara că socialiștii nu vor forma niciodată o alianță cu deputați transfugi, Dodon nu are o problemă cu cei din grupurile parlamentare și susține că le va invita la discuții.

Dosar Media

Ai o noutate?