”Trebuie să se pună niște întrebări” – Grosu anunță că vor fi remanieri guvernamentale, iar Gavrilița va face marele anunț

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, recunoaște în premieră că vor avea loc remanieri guvernamentale, ele chiar sunt necesare, spune șeful Legislativului de la Chișinău. Cu toate acestea, Grosu nu s-a grăbit să dea nume și să facă liste la televizor, menționând că premierul Natalia Gavriliță este cea care va veni la un moment dat și va face marele anunț.

,,E firesc, întrucât vine un moment când trebuie să faci o evaluare. Eu cred că doamna premier va face acest lucru. Sunt domenii unde lucrurile merg mai repede, iar altele mai încet. E firesc ca la un moment dat să se pună niște întrebări”, a declarat Grosu în cadrul unei emisiuni televizate.

Totodată, Igor Grosu a menționat că miniștrii din Guvern sunt chemați la partid pentru a li se pune întrebări.

,,Noi, la fracțiune, invităm periodic miniștrii și avem întrebările noastre, dar și vrem să înțelegem unde am putea noi impulsiona procesele”, a menționat Grosu.  

Președintele legislativului a reiterat: ,,Sunt de acord, la o anumită etapă trebuie să asistăm la un asemenea exercițiu”.

,,Eu am opinia mea, avem discuții în cadrul fracțiunii, dar ar fi corect ca să vină acest lucru să-l spun premierul. Dar, în aceste condiții deficitare, echipa guvernamentală a făcut față. Premierul trebuie să vină cu o evaluare”, a mai spus liderul PAS.  

Grosu a lăudat Ministerul Sănătății și Ministerul de Interne.

Turcan Ana

Ai o noutate?