”Tauber a avut dreptate sau a știut mai mult decât a spus” – Percheziții la mai multe adrese în dosarul finanțării ilegale a Partidului „ȘOR”

Ofițerii SIS și CNA au descins în această dimineață la mai multe adrese din Republica Moldova. Procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec a confirmat că sunt vizați mai mulți activiști ai Partidului ”ȘOR”.

„Confirmăm faptul că procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au descins cu mai multe percheziții în mai multe locații în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului „ȘOR”. Cu mai multe detalii o să revenim pe parcursul zilei de azi”, a declarat procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Amintim că deputata din fracțiunea Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber s-a întors în noaptea de duminică spre luni, 18 iulie, la Chișinău. Tauber a făcut un live pe Facebook în care și-a anunțat întoarcerea în țară și a semănat critici în adresa guvernării.

Marina Tauber a ajuns la Chișinău în jurul orei 03:00 dimineața. În live-ul de pe Facebook, deputata spune că a decis să revină mai devreme decât planificase din cauza unor evenimente care ar urma.

„Nu o să scăpați atât de ușor de mine și sigur că v-am pregătit mai multe surprize. Este o revenire importantă pentru mine, am decis să vin câteva zile mai repede decât a fost planificat. Știți ce se întâmplă, Ilan Șor a explicat ce se va întâmpla în zilele următoare, mai multă lume va fi arestată, percheziționată în zilele următoare…Noi suntem uniți și consolidați, o să trecem cu brio și cu capul sus peste lucrurile pe care ni le pregătește guvernarea noastră”, a spus deputata Partidului Politic „Șor”. 

Dosar Media

Ai o noutate?