Șeful mare de la Cadastru a demisionat – Potrivit presei, familia acestuia are o averea imobiliară impresionantă, ”case de lux în Chișinău și vile pe malul Nistrului”

Anatolie Ghilaș și-a dat demisia din funcția de director general al Agenției Relații Funciare și Cadastru. Ghilaș a fost director al instituţiei timp de 10 ani, scrie publika.md.

El a menționat într-un comunicat de presă că a lăsat funcția pentru noile generații de profesioniști din cadrul agenției, menționând că va rămâne deschis pentru a-și împărtăși experiența acumulată. Anatolie Ghilaș a fost numit în funcţia de director general al Agenției Relații Funciare și Cadastru în anul 2011.

Potrivit presei, familia acestuia are o averea imobiliară impresionantă. El şi rudele sale deţin mai multe case de lux în Chișinău, vile pe malul Nistrului, o clădire cu oficii în inima capitalei, spații comerciale și de producție în Chișinău și suburbii. Autoritatea Naţională de Integritate s-a autosesizat în acest caz şi urmează să decidă dacă va iniţia o anchetă.

Dosar Media

Ai o noutate?