Șor scoate lumea în stradă: Protestele vor avea loc în fața Guvernului, Parlamentului și Președinției

Încep protestele în Moldova: Oamenii se vor aduna în fața Guvernului, Parlamentului și Președinției

Ilan Șor a anunțat o nouă serie de proteste. Ei urmează să se adune la ora 16.00 la „Procuratura Generală capturată”, de unde „nu trebuie să plecăm până nu obținem demisia procurorului Robu”.

Proteste sunt planificate în fața Guvernului, Parlamentului și palatului prezidențial. Ei vor cere alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Judecând după apelul de a „începe o nouă viață”, protestele sunt organizate de platforma care i-a unit pe activiștii „Șor” și PCRM.

”Cetățenii Republicii Moldova au de făcut o alegere responsabilă: să trăiască mai departe în haosul provocat de actuala guvernare, să moară de foame și frig sau să să-și apere interesele. Propriile interese. Nu ale mele, nu ale Partidului „ȘOR” sau ale altora din opoziție. Alegerea vă aparține. Fie puteți sta acasă, fie ieși în stradă, ca să vă apărați. Cert e că, de acum încolo, va fi și mai rău, având în vedere ce fac nemernicii de la putere. Ei nu au limite, linii roșii.

Așadar, vă îndemn pe toți să ieșiți, astăzi, la ora 16:00, în fața Procuraturii Generale capturate, de unde va începe mișcarea populară de protest pentru o viață nouă. Vom sta la Procuratură până când procurorul Robu își va da demisia. După aceasta, vă chem să continuăm manifestația în fața Guvernului și să nu plecăm de acolo până când o trimitem pe Gavrilița, cu bagajele în mâini, să lucreze pe undeva cum ar fi FMI, în Europa sau oriunde altundeva, ca să nu ne mai chinuie. Ulterior, vom merge la Parlament și Președinție și vom cere alegeri anticipate. Așa nu se mai poate.” este mesajul transmis de Ilan Șor.

Dosar Media

Ai o noutate?