Șor iese la rampă: ”Foarte curând, în Bălți va fi făcută ordine”

Președintele Partidului Politic ”Șor”, Ilan Șor iese la rampă. Acesta dă asigurări că în Bălți va fi făcută ordine, dacă Marina Tauber va ajunge primar al capitalei din nordul țării.

„Vă garantez că ați făcut o alegere corectă și că nu o veți regreta. Acum șase ani, orheienii au fost exact în aceeași situație și nu au greșit. Vă asigur că nici dumneavoastră nu veți greși, dacă Marina Tauber va ajunge primar la Bălți.” Este mesajul președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, adresat bălțenilor, cărora le mulțumește pentru încrederea acordată Marinei Tauber la primul tur de scrutin, din 21 noiembrie, scrie partidulsor.md.

Ilan Șor susține că a așteptat ca membrii CEC să anunțe rezultatele finale ale primului tur de scrutin la alegerile din Bălți pentru a le mulțumi bălțenilor pentru încrederea acordată Marinei Tauber.

Am observat că unii reprezentanți ai partidelor, care s-au făcut de râs la aceste alegeri, și care nu au realizat nimic în viața lor, nici pentru Bălți, nici pentru orice altă localitate, ne atacă, dar, și mai grav, îi atacă pe locuitorii din Bălți pentru faptul că-și doresc un viitor mai bun. Îi îndemn de pe acum pe toți cei care și-au bătut joc de acest oraș și de oamenii lui și care tremură azi de frică și încearcă să ne murdărească și să ne pună piedici, să nu se obosească degeaba și să accepte că, foarte curând, în Bălți va fi făcută ordine, cu sau fără voia lor”, a declarat Ilan Șor într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook.

Președintele Partidului „ȘOR” a reiterat că echipa formațiunii sale merge la Bălți ca să construiască și să îndeplinească agenda sa politică, cea de a lucra pentru și în interesul oamenilor. Potrivit lui Șor, în echipa Partidului „ȘOR” sunt bineveniți toți cei care lucrează în beneficiul cetățenilor.

Dosar Media

Ai o noutate?