Staff-ul lui Dodon se apără și îi acuză pe deputații PAS de blocarea procesului de tipărire a ziarelor electorale

Staff-ului electoral al candidatului Igor Dodon condamnă acțiunea reprezentanților PAS, care au blocat în tipărirea ziarelor de campanie ale lui Igor Dodon.  Aceștia susțin că au sesizat instituțiile de drept.

”Facem apel la observatorii naționali și internaționali să ia atitudine în raport cu aceste fărădelegi, când un concurent electoral blochează abuziv răspândirea materialelor electorale ale altui candidat. Cât privește pliantul electoral al candidatului independent Igor Dodon, acesta este achitat din fondul electoral, fapt probat prin contractul existent încheiat cu un agent economic. Tipografia privată ne-a anunțat că are dificultăți tehnice și a apelat la alt agent economic pentru tipar, la fel în baza unui contract încheiat între ei. Toate acțiunile noastre sunt perfect legale și sunt probate de documente, spre deosebire de acțiunile ilegale ale reprezentanților contracandidatului”, anunță staff-ul electoral al  lui Igor Dodon.

Amintim că, deputații PAS, dar și mai mulți jurnaliști, alături de activiști au dat buzna la tipografia ”Universul” din centrul Capitalei, unde sunt tipărite loturi impunătoare de ziare electorale cu Igor Dodon. Pe ele este menționat tirajul de 55 de mii de ziare, însă, lotul surprins de deputații PAS vorbește de peste jumătate de milion de ziare, ceea ce reprezintă o ilegalitate.


 

Dosar Media

Ai o noutate?