Serie de decese bizare: Unul din cei mai bogați deputați din Rusia a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel de lux

Serie de decese bizare: Unul din cei mai bogați deputați din Rusia a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel de lux. Este vorba de Pavel Antov, care a criticat invadarea Ucrainei de către Rusia, conform Meduza și The Telegraph.

Pavel Antov era membru al partidului „Rusia Unită” al lui Vladimir Putin și deputat al Adunării Legislative din regiunea Vladimir, care a scris pe site-ul său că politicianul a murit la vârsta de 65 de ani, conform Meduza. O sursă TASS a spus că deputatul a murit în timpul unei vacanțe în India. În 25 decembrie, postul de televiziune indian NDTV a anunțat moartea unui rus în vârstă de 65 de ani, pe nume Pavel Antov. Potrivit NDTV, el a căzut de la fereastra unui hotel din statul Odisha, unde se afla în vacanță cu un grup de patru persoane.

De asemenea, cu două zile înainte a fost găsit mort, în același hotel, unul dintre însoțitorii oligarhului rus – un om de afaceri în vârstă de 61 de ani. Acestea sunt ultimele dintr-o serie de decese bizare, unele părând sinucideri „la indigo” ale unor influenți directori sau oameni de afaceri din Rusia, multe înregistrate după declanșarea războiului din Ucraina, scrie Hotnews.

Consulul general al Rusiei la Calcutta, Alexei Idamkin, a declarat pentru agenția rusă de știri RIA Novosti că nici polițiștii indieni și nici reprezentanții Rusiei în India nu văd nimic suspect legat de moartea celor doi. De altfel, potrivit acestuia, ancheta în cazul primului decedat a fost deja finalizată, iar trupul acestuia a fost incinerat.

Dosar Media

Ai o noutate?