Șeful CNA va fi demis – ”Nu este un secret pentru nimeni”, spune deputatul PAS Mihai Popșoi

Șeful CNA, Ruslan Flocea, va fi demis. Despre acest lucru au discutat vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi şi analistul politic, Nicolae Negru, în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova

„Nu este un secret pentru nimeni că şeful CNA va fi demis. Ne aducem aminte cum dumnealui a ajuns în această funcţie. Dar mai cu seamă ne aducem aminte ultimii ani când mai cu seamă cu corupţii mari nu a luptat nimeni. Au stat bine merci. CNA-ul ba mai prindea un profesor, un medic, un poliţist cu mită, dar marii corupţi în Parlament, cum stăteau, aşa şi stăteau.

În Guvern, prin agenţii de stat se fura ca în codru, dar CNA nu vedea nimic. Vom avea grijă ca toţi cei care până acum au călcat stâmb. Doamne fereşte, şi din actualii, dacă cineva va călca strâmb, CNA-ul să fie mereu pe fază şi să nu ne mai trezim în situaţia când era furtul miliardului.

E mare păcat că în secolul 21 cetăţenii sunt supăraţi că nu li se asigură drepturi elementare. Cum ar fi: la justiţie, să mergi în instanţă şi să fii protejat şi că nu va învinge cel care a plătit şi s-a înţeles cu judecătorul”, a declarat Mihai Popşoi.

În același context, Nicolae Negru, analist politic, a menționat că noua majoritate parlamentară trebuie să convingă cetăţenii că aceste instituţii nu şi-au îndeplinit sarcinile și nu e vorba de o răfuială politică.

Citește și: Maia Sandu pleacă la New York

Dosar Media

Ai o noutate?