”Schimb de experiență și bune practici” – Ion Ceban, entuziasmat de vizita pe care o are în România

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru în România, unde a avut mai multe întrevederi ”productive” cu primari și alte asociații de peste Prut.

Ceban anunță că s-a întâlnit cu membri ai Asociației Municipalităților din România, ”Asociației internaționale a City Managerilor”, dar și ai ”Asociației City Managerilor din Romania”.

”În cadrul discuţiilor am făcut schimb de opinii și experiențe și am stabilit obiective de colaborare pe viitor cu primarii din Buzău, Iași, Suceava, Hunedoara, Oradea. La fel, am avut mai multe întrevederi cu primarii sectoarelor București, reprezentanți ai Camerei deputaților și ai Senatului și specialiști din diverse domenii din cadrul primăriilor, ai unor companii, precum și cu vechi prieteni”, a punctat acesta.

Totodată, Ion Ceban precizează că angajații de la Primăria Chișinău vor merge în România pentru a beneficia de un ”schimb de experiență și bune practici”.

”Astăzi sunt la Brașov, iar în zilele următoare am programate întrevederi cu mai mulți oficiali”, a conchis primarul.

Edilul șef mai afirmă că a avut o vizită plină de evenimente, iar mai mulți primari, dar și reprezentanți ai Administrației Publice Centrale și Locale vor veni în vizită la Chișinău.

 

Dosar Media

Ai o noutate?