Sandu și Usatîi își unesc forțele: Ce mesaj a transmis Maia Sandu celor care au votat pentru Renato Usatîi

Maia Sandu a venit cu o reacție după discuția pe care a avut-o astăzi cu Renato Usatîi. Aceasta a publicat un mesaj pe pagina sa de facebook în care menționează că are nevoie de sprijinul celor care l-au votat pe Usatîi deoarece împreună ar putea reuși să câștige în turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale.
”Astăzi am avut o primă discuție cu Renato Usatîi. Am reiterat angajamentul meu, făcut anterior public, că vom curăța președinția și apoi vom curăța parlamentul. Vom identifica metodele legale prin care să declanșăm alegeri anticipate, astfel încât în Parlament să ajungă oameni care îi reprezintă pe cetățeni. Am un mesaj către toți alegătorii, inclusiv către cei care au votat pentru domnul Usatîi – voi vreți să scăpăm de corupție, să pedepsim hoții și să scăpăm țara de Dodon. Asta ne dorim și noi. Putem face asta cu sprijinul vostru” , a declarat Maia Sandu.

Amintim că, ieri Maia Sandu a declarat că va avea întrevederi cu toți foștii contracandidați pentru a discuta despre sprijinul ce aceștia ar putea să i-l ofere în turul doi de scrutin. 

Dosar Media

Ai o noutate?