Reacția PAS la eventuala demisie a Guvernului Gavrilița: ”Deciziile luate…”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit cu unele precizări în contextul ședinței de la președinție, care a avut loc ieri, 13 noiembrie, în jurul orei 21.00. Ședința fracțiunii PAS a avut loc în contextul „șantajului energetic împotriva Republicii Moldova”.

„În contextul informațiilor apărute în presă, fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. În contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară. S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere. Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”, se menționează în comunicatul PAS.

Amintim că unii membri ai Partidului Politic „Acțiune și Solidaritate” au fost văzuți în seara zilei de 13 noiembrie, la clădirea președinției. Aceștia au avut o ședință. Deputatul PAS, Radu Marian, a declarat că demisia guvernului ar fi un zvon.

Dosar Media

Ai o noutate?