maia sandu 1

Reacția Maiei Sandu după discuția telefonică cu Renato Usatîi

Maia Sandu confirmat pentru TV 8 că mâine urmează să se întâlnească cu liderul Partidului Politic ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi, menționând că va avea întrevedrei și cu alți candidați.

”Voi avea întâlnirea pentru a înțelege ce vrea dumnealui. Noi mâine vom avea întâlniri cu mai mulți foști candidați. Pe noi ne interesează să obținem cât mai mult sprijin în turul doi.  Pentru noi este o provocare să ajungem la alegătorii care au votat împotriva lui Dodon”  a declarat maia Sandu.

Maia Sandu a declarat că nu vede o problemă dacă o va susține Renato Usatîi și,respectiv, alegătorii lui dacă aceștia au aceleași așteptări.

”Noi pornim de la premisa că alegătorii noștri au aceleași așteptări, că oamenii vor să trăiască într-un stat funcțional. Eu sunt sigură că și alegătorii domnului Usatîi își doresc aceleași lucruri” a adăugat Maia Sandu.

Întrebată dacă va miza pe dizolvarea cât mai rapidă a actualului Parlament și organizarea alegerilor parlamentare anticipate, așa cum solicită Renato Usatîi, Maia Sandu a declarat că deocamdată nu a negociat acest lucru cu liderul Partidului Politic ”Partidul Nostru” și urmează să vorbească despre asta la întrevederea de mâine.

”Nu am avut discuția respectivă. Doar după întrevederea de mâine voi putea oferi mai multe detalii, dar am vorbit de mai multe ori că acest parlament nu reprezintă voința poporului. Noi considerăm că în primul rând trebuie să curățim Președinția și după asta să ajungem și la Parlament. În momentul în care va exista o formulă legală pentru dizolvarea acestui Parlament, eu sunt gata. Dar optez pentru formula legală” a menționat Maia Sandu.

Dosar Media

Ai o noutate?