Reacția lui Sergiu Tofilat, după bătaia în emisie directă cu fostul vice-ministru al MAI, Ghenadie Cosovan

Sergiu Tofilat a venit cu o reacție după bătaia în emisie directă cu fostul vice-ministru al MAI, Ghenadie Cosovan. Acesta susține că regretă cele întâmplate.

”Stimați prieteni,Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate. Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident”, a scris Tofilat pe pagina sa de facebook.

Amintim că bătaia în emisie directă a avut loc la una dintr eemisiunile Jurnal TV. Ghenadie Cosovan și Sergiu Tofilat Cosovan și Tofilat s-au luat la pumni în timpul unei emisiuni TV.
”Membrul Partidului Schimbării Sergiu Tofilat l-a doborât pe fostul viceministru de interne Ghenadie Cosovan, după un schimb dur de replici”, scrie pe pagina de facebook Jurnal TV.

Atenție, în video este limbaj licențios și imagini care vă pot afecta emoțional.

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a venit cu o reacție cu privire la bătaia care a avut loc , în emisie directă, în cadrul unui post TV din țară, unde a fost implicat membrul formațiunii, Sergiu Tofilat. 

Ștefan Gligor a declarat pentru tv8.md că este prematur de comentat acest incident: „Noi o să ne clarificăm în circumstanțe și după aceasta o să comentăm. Acum este prematur de comentat orișice. Mâine o să facem un comunicat oficial”.

Întrebat dacă urmează a fi întreprinse careva acțiuni în privința lui Sergiu Tofilat, Ștefan Gligor a spus: „Asta nu decid eu, asta decid organele abilitate ale partidului”.

Dosar Media

Ai o noutate?