Reacția lui Dodon la vestea că Ion Ceban își face partid – ”Eu eram responsabil de activitatea lui Ion”

Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, din care a făcut parte și primarul capitalei, a oferit un comentariu la solicitarea Unimedia, după anunțul lui Ion Ceban de creare a Partidului Mișcarea Alternativa Națională.

„Eu eram responsabil de activitatea lui Ion, cât el era membru al echipei PSRM.

Acum, după ce a plecat și a părăsit Partidul Socialiştilor, eu nu pot ști ce e în capul lui și ce politică va promova. Dar voi urmări, pentru că suntem și noi curioși să înțelegem ce s-a întâmplat între timp cu dânsul.

Colegilor din PSRM, ca principala forță de opoziție din țară, le transmit să-și consolideze rândurile pentru lupta împotriva guvernării totalitare și antisociale și pentru a obține demisia in corpore a conducerii statului și provocarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

Acum opoziția trebuie sa se mobilizeze în comun, indiferent de viziuni geopolitice și ideologii, împotriva pericolului antinațional reprezentat de Maia Sandu și PAS”, a declarat Igor Dodon.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe 23 august 2022 că a decis să creeze Partidul Mișcarea Alternativa Națională, care va pleda pentru integrare europeană.

Dosar Media

Ai o noutate?