Răpirea celor patru persoane are interes electoral, acuză PAS

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, cere să nu fie folosite destinele oamenilor în context electoral.

Mai mult decât atât, Grosu afirmă că în plinul campaniei electorale, se dă mult de bănuit care este adevărul în cazul răpirii celor patru persoane și cine este interesat în această răpire, dând vina pe conducerea actuală a Republicii Moldova.

”Nu vă ocupați cui aranjarea campaniei electorale a lui Dodon. Foarte mult dă de bănuit când s-a produs acest eveniment, cineva încearcă să capitalizeze pe această tragedie. Nu folosiți destinele oamenilor în scopuri electorale. Sunt sigur că cetățenii Republicii Moldova îi va taxa dur pe cei implicați” declară Grosu.

Vicepreședintele PAS mai declară că răpirea celor patru persoane a fost o procedură ”bine” gândită. Totodată, este clar că această provocare este făcută în contextul febrei electorale.

”Noi ne vom gândi foarte atent, dacă această operațiune pusă la cale, nu face parte cumva dintr-un scenariu mai mare. Lui Igor Dodon îi transmitem că viața cetățenilor este mai importantă, decât cochetările și solicitările lui Krasnoselski și a altor forțe, cu care se întreține Dodon”, adaugă Grosu.

Între timp, doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău, reținuți în data de 7 octombrie de către structurile de forță nerecunoscute din regiunea transnistreană, au fost eliberați. Anunțul a fost făcut de către așa-numitul minister de Externe de la Tiraspol.

Dosar Media

Ai o noutate?